Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Νυφικά Χειροποίητα Σανδάλια


     Ο Σεπτέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας για να ενώσεις τη ζωή σου με τον άνθρωπο που σε επέλεξε και τον επέλεξες. Με τον άνθρωπο που ευελπιστείς να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου και μαζί να αγναντεύεται ατελείωτα ηλιοβασιλέματα και απέραντες θάλασσες. Ουρανούς γεμάτους αστέρια και φεγγάρια φωτεινά για τα μάτια σας μόνο! 
        Η προετοιμασία χρονοβόρα και οι γνώμες πολλές. Συνήθως είναι διαφορετικές μεταξύ τους και εσύ προσπαθείς να κρατήσεις τις ισορροπίες για να πάνε όλα υπέροχα. Η αγκαλιά από μια φίλη και το άγγιγμα του καλού σου πάντα εκεί για να σε στηρίξουν και να σε υποστηρίξουν στο υπέροχο, αλλά δύσκολο και χρονοβόρο αυτό έργο, που σαν στόχο έχει να ευχαριστήσει τους καλεσμένους και να δημιουργήσει μαγικές στιγμές που θα κρατάτε στο μυαλό και την ψυχή σας και θα αναπολείτε, με ένα χαμόγελο να ξεπροβάλει στο πρόσωπο σας!  
         Η άνεση, η λάμψη και η πρωτοτυπία είναι ότι θέλει κάθε νύφη στο γάμο της! Επέλεξε ένα από τα χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια μας για τη δική σου ξεχωριστή στιγμή, η φτιάξε ένα εντελώς μοναδικό, όπως ακριβώς το έχεις ονειρευτεί! Για περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα μας στο Facebook στο e-mail kallis.helens.handmade@gmail.com και toxantraki@hotmail.gr












                                                            By Callie! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου